winkel

Salmagundi’s woonwinkel is gevestigd in een oude garage. Waar voorheen auto’s stonden, staat het nu vol met inspirerende woonitems.

De stijl: een spannende eclectische mix. Een beetje industrieel, een vleug retro en een flinke scheut vintage. Een en ander gecombineerd met nieuwe woonaccessoires. We hebben regelmatig bijzondere eyecatchers die garant staan voor een unieke persoonlijke touch in jouw interieur. Eigenzinnig en authentiek. Typisch Salmagundi dus. Kom snel eens een kijkje nemen!

Wij verkopen o.a. kasten, tafels, krukjes, bijzetters, antiek glaswerk, (vintage)vloerkleden, stoelen, manden, kruiken, kisten, banken, lampen. Daarnaast ook originele kleine accessoires die leuk zijn om cadeau te doen aan een ander of jezelf.

Kadotips: de ‘smudge bundles’ uit Griekenland. Organisch gekweekte gedroogde bloemen & kruiden als bundeltje samen gebonden. Steek het aan en blaas het vlammetje weer uit zodat een heerlijke geur de ruimte vult. Maar ook prachtige kaarten van handgeschept papier, botanisch geverfd & bedrukt met letterpress techniek waardoor een voelbaar relief ontstaat. Ingelijst een kunstwerkje aan je wand! De 100 % natuurlijke verzorgingsprducten, ingekocht van een kleine workshop op het eiland Tinos, zijn een weldaad voor je huid. We hebben handgemaakte zeep, huidolie, bodyscrup, de loofah spons. Alles zonder chemische toevoegingen.